Kur 2 - Flottig lugg


25 dagar efter avslutad kur är min lugg flottig för första gången sen maj. Och jag duschade i förrgår. Så kroppen är nog i princip tillbaka där den var innan kur 2. Ingen mer finne däremot. Dom två jag fick för ett par dagar sen försvann lika snabbt som dom kom. Dessutom var det dagen innan mens, så jag antar att man får räkna dom som godkända ändå... Efter kur 1 hade jag inte ens en mensfinne..

Punktbehandlade med differin och så var dom borta. 

Blir totalt snustorr av den där krämen däremot, men det kan jag leva med. Smörja rejält och använda krämen 2 ggr i veckan. Undrar om man ska behöva göra det för resten av sitt liv tro...?

Kur 2 - En månad efter avslut


FAN! Två stycken!

Kur 2 - Två veckor efter avslut

Huden är fin. Ingen finne på flera veckor nu. Efter två veckor skulle jag börja med den här krämen, vilket blir ikväll. Vi får se hur jag ser ut imorgon, om jag är röd i ansiktet eller om jag reagerar bra på krämen :)Min läkare sa att jag kunde vara gravid med den här krämen. Men enligt FASS får man inte vara gravid. Jag måste prata mer med min läkare känner jag.. Just om det är samma biverkningar på roa eller om det inte är så allvarligt. 

Återstå att se.... :)

Idag, två veckor efter avslutad kur var första gången på 27 veckor som jag behövde tvätta håret för att det började se skitigt ut. Ovan syn....

Kur 2 - Dag 2 utan iso

Plötsligt slog det mej.. Snart måste jag börja tvätta håret igen.....

Kur 2 - Vecka 26

Igår var det 1 december, första advent.
 
Jag tittade igenom mitt arkiv här och hittade ett inlägg där jag klagade över tre finnar på ena kinden. Som var skrivet för en månad sen. Och dom finnarna var dom sista jag fick! Efter det har det inte funnits några mer utslag. Och jag trodde att det var kanske två veckor sen sist. Alltså har jag varit utan nya utbrott i en månad! Och min läkare sa att 2-3 veckor var tillräckligt för att klassa behandligen som avslutad.
 
Alltså, har jag nu bestämt mej för att sluta med kur två! För att aldrig behöva börja på kur tre! ;)
 
Nej men allvarligt. Jag känner mej säker nog för att hoppa över dagens kapslar och klassa mej som färdig. Jag har ätit medicinen varenda dag i över ett halvår, totalt har jag ätit Roaccutan (isotretinoin) i ett år, om jag ska slå ihop båda kurerna. Och min kropp har klarat av det helt fantastiskt bra! Jag har mina torra läppar, känslig hud som lätt får sår eftersom jag är torr. Men annars, ingen ond rygg, inga torra slemhinnor i näsan, inga torra ögon. Jag är mer än nöjd. Och, jag har inte blivit deppig och velat ta livet av mej ;) Nej tvärsom, jag har mått bättre än någonsin! 
 
Så den 1 advent tog jag dom sista kapslarna, nu får det räcka!
 
Jag har skickat ett meddelande till min läkare i mina vårdkontakter och sagt att jag slutat med medicinen, ifall hon vill träffa mej eller bara notera det i min journal.
 
 

Kur 2 - Vecka 1 → Vecka 26


 
Vecka 1


I somras

 
Vecka 26
Huden läker ju fortfarande, rodnaden kommer gå ner när medicinen går ur kroppen, och märken efter gamla utslag kommer blekna inom ett par veckor. Så snart är jag tillbaka där jag var efter förra kuren.
 
Igen, tack! Till er!