Vecka 20

Tristaste inlägget i stan? Jag mår bra. Vilket är bra iofs...?
 
Kroppen mår bra, och psyket mår bra.

Vecka 19

Ännu en vecka har gått. Jag mår bra och det är ingen skillnad mot förra veckan. Ändå ska det bli skönt att sluta med tabletterna snart. Den 19 oktober ska jag tillbaka till läkaren. Vi får se vad hon har att säga då. Det ska bli kul att se bilderna då, före och "efter".

Vecka 18

Ja ni.. Nu har jag inte skrivit på länge. Appen till iphonen är inte att lita på inte! Jag har uppdaterat två gånger och sen har hela inläggen försvunnit. Då tröttnade jag och sket i det. Drygt när det inte funkar som det ska.
 
Jag skulle ju lägga ut bild på mitt öga, nu är det läkt och vitt igen. Precis som det ska se ut. Det tog 3 veckor ändå. Hyn är torr. Fnasig. Läpparna var inte att leka med för två veckor sen.. Jäklar vad torra dom var!
 
Mina symtom gör mej lite fundersam.. Runt vecka 15 började alla mina symtom komma. Symtom som andra fått första eller andra månaden. Varför är det så? Som t.ex. extremt torra och spruckna läppar, torra ögon och riktigt torr hy. När dom biverkningarna kom förbättrades hyn extremt mycket! Jag får fortfarande någon liten finne då och då. Men den är helt borta ett dygn senare. Att finnarna fortfarande kommer gör mej orolig. Det är inte allt för lång tid kvar av min behandling. En månad ungefär. Och det har fortfarande inte gått över. Jag vet ju att man ska sluta med tabletterna efter fullgången tid och att hyn fortsätter att förbättras ett par veckor till. Men tänk om den inte gör det då? Tänk om min tabletter inte verkat ordentligt dom första månaderna? Eftersom jag varken haft symtom eller speciellt bättre hy? Eller där ljuger jag... Jag vet... Min hy ÄR bättre! Mycket! Men inte perfekt. Och det är väl det jag går och väntar på. Jag kanske får sänka mina krav?
 


Fast iofs. Den första bilden där är samma dag som jag började med Roa. Den andra är tagen i mitten av behandlingen ungefär. Och nu är min hy bättre ändå. Ändå klagar jag. Det är bra med dessa bilder. Att man kan se svart på vitt. Jag tycker inte att hyn har blivit bättre. Men när jag jämför dessa bilder så SER jag ju att den har det. Vad knäppt man tänker ibland? Porerna har också blivit mindre! Och jag har inga pormaskar alls. Det är ju ett riktigt stort plus! =)
 
Däremot så har håret börjat bli flottigt igen. Även fast jag äter tabletterna.. Jag kunde gå en vecka utan att använda schampo nyss, och nu får jag tvätta håret 1-2 gånger i veckan i alla fall. Konstigt...
 
Nu tänker jag strunta i appen! Och uppdatera via en dator ist. Det är ju inte så himla drygt ändå att använda den lite då och då =)
 
Så vi syns snart igen! :)