Kur 2 - 303 dagar senare

Ja, 303 dagar är det sen jag åt den sista kapseln, det var 1 december 2013. Det är 10 månader sen, snart ett år. På det året har jag inte haft en enda finne. Inte en enda. Efter första kuren tog det cirka ett halvår innan aknen var tillbaka med full kraft. Och då hade jag haft någon liten prick innan det verkligen slog till. Men den här gången, den här gången är det helt annorlunda.
 
Vad det kan bero på vet jag inte riktigt säkert. Om det har med graviditeten att göra eller om det är endast medicinens förtjänst? När jag väntade första barnet var hyn också felfri, och det var innan min första kur. Det skrämmer mej lite. För det var efter graviditeten som allt började. Kommer det slå till igen den här gången också? Kommer läkaren isåfall bevilja en tredje kur? Skulle jag isåfall vilja äta en tredje kur? JA, utan att tveka!
 
Medicinen var jobbig, mest för den torra hyn och att alltid se så rodnad ut. Men nu, det senaste året som varit. Att ha en blek, slät och fin hy. Det väger upp varenda torra flaga som fanns under behandlingen. Utan att tveka. Jag råkade ta ut en förpackning Iso för mycket när jag åt det förra året, den har jag sparat. Just ifall att. Jag råkade ta ut för mycket av Roa också, men den förpackningen kasserade jag. Sen när jag skulle börja igen så ångrade jag det. Hade jag haft den kvar så hade behandlingen kommit igång så mycket tidigare. Jag hade ju fortfarande väntat på läkarens godkännande och att provtagningen var gjord såklart, men jag hade sluppit väntat på att licensen (som man behövde ha med Roa) blev godkänd och att det fanns att hämta på apoteket. Det tog ändå ett par veckor. Så hade jag haft en förpackning kvar då så hade allt kommit igång så mycket snabbare. Därför har jag inte vågat slänga min sista oöppnade förpackning med Iso. Men förhoppningsvis så kommer jag aldrig att behöva använda den :)