Kur 2 - Vecka 16

Jag har fått torrfläckar. På hela armarna och lite upp på halsen. Det stör mej något så fruktansvärt! Det ser ungefär ut som svamp tycker jag, inte speciellt fräscht. Jag var bättre på att smörja tidigare under kuren och nu har det nästan inte ens blivit av, så jag får väl skylla mej själv. Dessutom har jag kommit igång med träningen så jag duschar varje dag. Vilket inte heller är bra för torr hud. Speciellt inte för hud som aldrig blir återfuktad.  Men såhär ser jag ut iaf...

Två små finnar. En på varje kind.. Dom känns mer än vad dom syns..
Kur 2 - Vecka 15

Vecka 15 ja.. 

Torr
Mens
Ingen finne
Lätt rodnad i ansiktet ibland
Tränat utan att få ont i kroppen
Som längst - 38 dagar kvar på kuren!

Jag har telefon tid med min läkare nu i veckan, då blir vi väl att komma överens om hur länge till jag ska äta roa. Men jag vet att efter dom kapslarna jag har hemma så är jag uppe i min maxdos, vilket betyder att jag inte får äta mer. Jag har 233 kapslar kvar. Herregud vad snabbt dom går åt alltså.. 233 st på 38 dagar.. Det ska bli skönt att komma tillbaka i lite mer återfuktad hy. Men det betyder även att jag måste börja tvätta håret igen. Det kan jag leva med ;)

Någon annan som blir riktigt torr runt näsvingarna? Det är det mest irriterande i det här! Mer irriterande än dom torra läpparna. 

En annan mysko sak är att jag får sugmärken superlätt! Jag har ALDRIG haft ett sugmärke förut! Inte ens när jag var tonåring.. Men nu har jag haft 3 på den här perioden.. Helt sjukt! Himla drygt och pinsamt..

Kur 2 - Vecka 13

Vecka 13 blev det i tisdags. Och nu, efter 3 månaders roaccutan är jag utan finnar! Jag är lite rodnad i ansiktet och har röda märken kvar efter finnar som varit. Men inte en enda aktiv inflammation! Och det är SÅ skönt! Värken i kroppen som jag hade under förra kuren har inte funnits den här gången, läpparna som var så torra för ett par veckor sen har blivit mot det normalare igen. Absolut inte så mjuka som dom är utan roa, nej absolut inte. Men dom är helt okej för att vara mitt uppe i en roakur! Vissa spricker läpparna på och blöder och krånglar, men det har jag inte märkt av någon av gångerna. Och nu har kroppen vant sig så mycket så jag tror inte att det kommer komma under den resterande kuren heller.
 
Sen vet jag inte om det är bra eller dåligt? Vissa har ju sånna extrema problem under kuren men blir helt problemfria efteråt. Och jag har haft det superenkelt och fick tillbaka min akne alles för snabbt, efter bara ett halvår. Om det har något samband eller om det bara var otur? Det skulle vara rätt intressant att forska i det faktiskt. Jag som sa under högskolan att jag ALDRIG skulle kunna tänka mej att forska! Aldrig någonsin, när vi höll på med det sista året. Men just något sånt här, som jag faktiskt vill veta mer om, och som det behöver komma fram lite mer kunskap inom, då skulle det faktiskt vara lite, men mycket lite, intressant ändå... ;)
 
Jag hämtade ut en kräm i veckan, Differin, som är som en roakräm som man fortsätter att ha på sina problemområden. Egentligen ska alla fortsätta med den krämen, enl min läkare, men jag fick ingen förra gången. Då fick jag en annan, en snällare kräm utskriven, om den hette Epiduo kanske? Jag minns inte, den tålde jag inte i alla fall. Vi planerade att skaffa barn efter förra kuren, och då får man inte ta Differin, om det kanske var därför jag inte fick den utskriven då kanske? Det blev inget barn då, utan vi planerar det till våren istället, så det blir ju lite samma situation igen. Men jag får väl börja med den efter avslutad graviditet isåfall bara. Det verkar enligt FASS som att man kunde använda den även fast man ammade. Vi får se. Det är ett senare problem.
 
Om jag ska äta roa lika länge som förra gången så är det ungefär 10 veckor kvar nu. Alltså någon gång i November? Alltså innan jul i alla fall. Och med tanke på att jag äter en starkare dos nu så borde jag sluta med kuren innan dom 10 veckorna har gått. För då har jag kommit upp i min maxdos. Det går bra att äta roa. Men jag börjar ändå se fram emot att sluta nu :)