Vecka 23

Nu har jag varit på mitt sista läkarbesök! Jepp det sista! Hon var nöjd och tyckte inte att jag skulle äta fler kapslar. Eller tyckte och tyckte, jag FICK inte. Eftersom jag kommit upp i min personliga maxdos. Lite mer ändå till och med. Det räknas ut på vikten, och det är tydligen riktigt riktigt noga det där. Jag väger 57 kg. Och har ätit Roa för en person som väger 60 kr nu ungefär. Och när den dosen var nådd var det dax att sluta. Annars sliter det på kroppen. 
 
Jag berättade om min upplevelse av den här perioden. Att huden mått sådär, bra egentligen, bara att den såklart varit torr, att jag fått utslag av solen ett par gånger och att läpparna är torra. Att ena ögat blev illrött efter halva behandlingen och att huden spricker om jag kliar mej. Vilket såklart är helt normalt. Jag har även haft lite ont i ryggen. Om jag suttit länge eller fel. Annars så har jag inte märkt något alls på min kropp.
 
Mina levervärden var helt normala. Det hade blivit någon miss i systemet så dom hade bara skickat dubbla remisser, så det var inte värre än så.
 
Det var kul att se bilderna också. Vilken skillnad! Nu längar jag bara tills rodnaden går över, så det slipper se ut som om jag skäms konstant.. Hon skrev ut en salva, som ska förebygga finnar och dämpa rodnaden, Epiduo heter den. Jag har inte använt den än. Man kan bli röd i ansiktet av den i början, så jag ska testa den första gången när jag är ledig dagen efter. Så jag slipper vara röd och irriterad i ansiktet på jobbet.
 
Just nu har jag en finne. En jävel. Men men. Det är ju ändå så mycket bättre än det var i början :) 

Vecka 22

Om jag fattat det hela rätt så kan det här vara sista veckan som jag äter dessa kapslar? Sista veckan med Roaccutan? Mina tabletter är påväg att ta slut. Ska jag hämta ut en ny förpackning eller ska jag anta att jag inte ska äta fler? Jag tror jag hämtar ut, lika bra...
 
Jag mår i alla fall bra. Och ser fram emot mitt läkarbesök nästa vecka! :)

Vecka 21

Jag lämnade blod. Leverproverna. För att se om jag mår så bra som jag tror. Jag lät en jobbarkompis sticka mej och skickade proverna till kemlab. Två dagar senare fick jag hem en ny kallelse, jag skulle ta om mina prover.. Jaha? Vad betyder det? Att dom inte såg bra ut? Eller att det blev något fel i utförandet? Vilket jag visste att det inte blev... Jaja, tog om proverna och så får vi se om två veckor när det är dax för nästa läkarträff!