Kur 2 - Vecka 18

Jag hade sett fram emot att sluta med kuren nu i slutet av oktober. Men jag är inte fullt utläckt än. Egentligen har jag nog snart kommit upp i min maxdos, men min läkare frågade igår om jag ville fortsätta äta en månad till, och det vill jag. Så november ut räknar vi med att jag fortsätter. Absolut allra längst var december ut. Men hon skrev ut tabletter så jag har för resterande året ifall jag tycker att jag behöver. 
Som ni ser på bilderna så har jag fortfarande aktivitet i huden. Av det som syns så är det bara en finne, det andra är märken efter tidigare. Men ändå. Nr jag varit fri från utbrott i 2-3 veckor kan jag räkna behandlingen som över. Och där är jag inte än. Det är segare den här gången än förra. När jag slutade med förra kuren hade jag en finne på ena kinden, som nu. Men det var även den sista jag fick. På ett halvår. Så nu tänker jag äta längre. Sålänge som jag verkligen behöver. Den här finnen på kinden fick jag nu i helgen, efter massa godis. Märkena är lätta att sminka över, huden börjar bli alles slät där, så just nu tycker jag att min hy är lättskött, om man ska jämföra med början av sommaren när jag började kur 2. 

Så det blir längre än 2 veckor till.. Men max 2 månader.. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Det måste ju gå 2 månader innan jag blir gravid sen. Så nästa barn blir ju mer och mer uppskjutet. Men vi vill ha en 2014. Och det hinns ju fortfarande med. Även om jag helst vill att det går lite längre än 2 mån mellan roa och graviditet. 

Som jag brukade säga ofta till patienterna på psyk - tålamod... Och det måste jag väl lära mej att leva själv efter just nu....

Ni andra som började ungefär samtidigt som mej, är nu nöjda? Börjar ni bli klara?

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback