Kur 2 - Licensen

 
Så, då var licensen inlämnad på apoteket. Bara att vänta på sms att allt är klart och jag att jag kan hämta ut medicinen. Jag tog proverna i onsdags och fick hem licensen i fredags. Jag tycker det var himla bra jobbat av min läkare som bara jobbar måndag-onsdag. 
 
Jag har aldrig läst igenom den här bloggen som jag skrivit. Jag kanske skulle ta och göra det? Just för att fräscha upp minnet om hur det var och hur det säkert kommer bli... Jag tycker det känns lite som en graviditet. Att jämföra veckorna mellan första och andra gången. Hur det var då.. Och om det är lika nu.. Aja. Det är väl någon vecka kvar innan jag kan börja. Det sura är att IDAG går mitt "gratis läkemedel på recept ut". Så hade jag varit lite tidigare ute med detta så hade jag kunnat påbörjat behandlingen gratis. Eller om jag hade sparat dom kapslarna som blev kvar efter förra kuren, då hade jag också kunnat börja snabbare. Men men. En vecka hit eller dit i slutändan spelar väl mindre roll... Surt ändå på pengarna. Kuren kostar ju en del ändå...
 
När jag bläddrade runt lite i min blogg nu i veckan så såg jag att jag höll på med behandlingen i över 20 veckor förra året. Det är ju hur mycket som helst! Det betyder ju att det kommer vara vinter och mörkt när jag är klar med den här behandlingen. Det lät inte roligt... Om jag nu måste hålla på lika länge om sist. Lika bra att ställa in sej på det.
 
Andra kuren alltså. Läkaren sa att man brukar få samma symtom som första gången. Ni som är inne på andra kuren, eller redan är klara med den, stämde det för er?
 
Ni som är här och läser, är ni återkommande besökare? Hur hittade ni hit? Fanns det någonting ni hade nytta av? Finns det någonting ni saknar?

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback