Föräldraledig

Min föräldraledighet har börjat, och den här bloggen är kopplad till min jobbmail. Det betyder att det ibland kan dröja lite innan det kommer något svar på era frågor. Jag kikar in på jobbmailen ändå då och då, inte för att jag är intresserad av jobbet, utan för att jag har kontakt med flera av er här =)
 
Jag tycker att det är så roligt att det är så många som är här inne och läser! Jag vet inte om det är samma personer som är inne och kikar, eller om det är nytt folk varje dag. Men jag har mer läsade här än på min privata blogg, varje dag. Så det är roligt att bloggen verkar "behövas", även om det är väldigt glest mellan inläggen. Och att det är så många av er som lämnar kommentarer eller skickar ett mail.
 
Men sålänge det är glest mellan inläggen så betyder det att jag inte har något att klaga på. Då är jag besvärsfri och har inte sett en enda finne. Så det är ju positivt. Så om alla kan hålla sina tummar nu och hoppas på att hormonerna inte blir helt vilda efter graviditeten, så kommer det fortsätta att vara glest mellan inläggen. Värre vore om aknen kommer tillbaka, då kommer det en ledsen tjej tillbaka hit, alles för ofta....

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback