Kur 2 - 46 dagar efter avslutad kur



Maj 2013 och januari 2014


1,5 månad efter avslutad kur. Kör differin och mina ansiktsoljor. Det verkar fungera bra. Lite rodnad som ska väck fortfarande och så är det ju den vinterbleka hyn som är trist. Men till sommaren. Då! Om det nu håller sej i schack den här gången. Jag litar på differinet. 

Nästa projekt är bebis. Och en hy under graviditeten..... Skräck ihop med lycka..!

Kommentarer
Jessica

Hej.
Jag har läst din blogg ett tag och jag blir så glad att se att en andra kur med Roaccutan (isotretinoin) har hjälpt dig :) Jag har själv ätit en kur roaccutan förra året mellan januari och september. Men finnarna har sakta men säkert smugit sig på igen trots att jag använt differin efter avslutad kur.

Jag har nu blivit beviljad isotretinoin och det blir alltså nu min andra kur jag ska börja med. Förstakapseln tar jag imorgon eftersom jag kan hämta ut medicinen då. Det är med skräckblandad förtjusning som jag ska börj igen eftersom jag redan oroar mig över den kommande uppblossningen och risken att denna kur ändåinte kommer bita på min akne.

Jag och min sambo vill också skaffa en bebis när min andrakur är över. Men får man bli gravid trots att man använder differin?

Hoppas du kan hjälpa mig. Tack för en bra blogg :)

Mvh Jessica



2014-01-28 @ 18:38:13




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback