Vecka 23

Nu har jag varit på mitt sista läkarbesök! Jepp det sista! Hon var nöjd och tyckte inte att jag skulle äta fler kapslar. Eller tyckte och tyckte, jag FICK inte. Eftersom jag kommit upp i min personliga maxdos. Lite mer ändå till och med. Det räknas ut på vikten, och det är tydligen riktigt riktigt noga det där. Jag väger 57 kg. Och har ätit Roa för en person som väger 60 kr nu ungefär. Och när den dosen var nådd var det dax att sluta. Annars sliter det på kroppen. 
 
Jag berättade om min upplevelse av den här perioden. Att huden mått sådär, bra egentligen, bara att den såklart varit torr, att jag fått utslag av solen ett par gånger och att läpparna är torra. Att ena ögat blev illrött efter halva behandlingen och att huden spricker om jag kliar mej. Vilket såklart är helt normalt. Jag har även haft lite ont i ryggen. Om jag suttit länge eller fel. Annars så har jag inte märkt något alls på min kropp.
 
Mina levervärden var helt normala. Det hade blivit någon miss i systemet så dom hade bara skickat dubbla remisser, så det var inte värre än så.
 
Det var kul att se bilderna också. Vilken skillnad! Nu längar jag bara tills rodnaden går över, så det slipper se ut som om jag skäms konstant.. Hon skrev ut en salva, som ska förebygga finnar och dämpa rodnaden, Epiduo heter den. Jag har inte använt den än. Man kan bli röd i ansiktet av den i början, så jag ska testa den första gången när jag är ledig dagen efter. Så jag slipper vara röd och irriterad i ansiktet på jobbet.
 
Just nu har jag en finne. En jävel. Men men. Det är ju ändå så mycket bättre än det var i början :) 

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback