Åtta veckor efter avslutad kur!

Hej igen! Tänk att det fortfarande är läsare som är inne och tittar! Är det nya läsare som lyckas hitta hit på olika vis, eller är det gamla läsare som är nyfikna över hur det gått? Jag har nämligen inte fått en enda kommentar på flera veckor så jag har ingen aning... Kul att ni kommer hit i alla fall :)
 
Det har gått 8 veckor sen avslutad behandling. Under dom veckorna har huden fortsatt att förbättras. Nu är det flera veckor sen jag hade en finne. Jag fick två små knottror på kindbenet för ett par veckor sen. Som jag antog var två småsmå finnar som jag skulle dit och klämma (inte smart!)... I vilket fall så vet jag inte vad dom var för något, men jag är fortfarande röd! Haha! Aja, jag ska inte röra något mer när det dyker upp mysko små prickar. Dom ska få sitta helt i fred. Hoppas jag i alla fall. Men nej, inte en enda finne. Haha! Och det är så jäkla skönt!! Under senaste veckan har jag dessutom haft mens och käkat massa choklad, och inte EN ENDA finne! Inte ens EN!
 
Rodnaden har lagt sej också. Nu finns det ett par röda märken kvar efter gamla finnar, men dom försvinner mer och mer dom också. Att hela ansiktet var rodnat förut är helt borta. Även fast jag inte använt krämen jag fick utskriven. Jag använde den en gång, blev snustorr i ansiktet och har efter det struntat i den. Visst, dom röda märkena skulle kanske försvinna snabbare om jag använde den. Men det har jag då inte bråttom med! Nu när jag sminkar mej ser jag ut som precis vem som helst. Inte ett enda rött märke eller knöl. Bara slät fin hy. Det känns helt galet ibland att se mej i spegeln, och faktiskt tycka om det jag ser. Visst, jag har inte den perfekta hyn än, vad gäller porerna. Men det fixar sminket. Sen är det bra :) Jag trivs verkligen med mej själv nu för första gången på länge!
 
 
Här ser ni att jag fortfarande har små rodnader. Osminkade bilder. Den nakna sanningen ;)
 
Här har ni dom första bilderna.
 
Jag är SÅ glad att jag chansade med den här behandlingen och jag är så tacksam över att min läkare vågade låta mej äta Roaccutan över sommaren, trots att man inte rekommenderas göra det. Jag till och med saknar Roa lite, eftersom jag i princip slapp tvätta håret under 23 veckor och aldrig kände mej flottig... Flottigheten är borta i ansiktet, men håret måste tvättas igen varannan dag. Haha! Att man aldrig är nöjd ;)
 
TACK för att ni följt mej, gett mej råd, peppat mej och bara funnits där!
Men nu är den här jäkla resan över!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback