Hmm

Det här gör mej nervös... Möttes av den här skiten imorse när jag såg mej i spegeln.

I flera månader har jag slängt mej upp ur sängen på morgonen och tittat mej i spegeln utan att vara nervös över vilket ansikte det är som möter mej. Jag har vetat att det inte funnits någon ny finne. Alla dessa tankar har försvunnit. Fram tills idag. Jävla skit!


Kommentarer
linda

Hej, jag har nu fått klar tecken för roaccutan av min hudläkare, happy happy^^. Nu undrar jag om du åt någon p piller under kuren? och om du fortsatte med det? Läkaren tog det med mig att jag skulle äta p pillret diane under kuren då jag man absolut inte får bli gravid. Men efter roaccutan kuren, ska jag fortsätta med p pillret eller inte? för har läst att diane är ett p piller som hjälper mot finnar/acne också. Men om jag nu blir kvitt min acne* ta i trä*:), ska jag då fortsätta med p pillret eller äta någon annan då det kanske inte är lönt och äta ett p piller som också hjälper mot finnar/acne när jag då blivit kvitt från det, eller hur vad tycker och tror du är bra? hur har du gjort?mvh l

Svar: hej! =) nej jag har en kopparspiral, och det tyckte min läkare räckte. andra rekommenderar att man har två olika preventivmedel under kuren, just eftersom det är så farligt att bli gravid.
nu är ju jag sjuksköterska och inte barnmorska, men jag vet att diane kan hjälpa mot finnar, och jag vet även att många andra ppiller har akne som biverkan. hade jag varit dej, och tyckt att pillren funkade bra, så hade jag fortsatt att äta dom efter kuren. man kan ju äta diane även fast man inte har akne :) det finns ju mängder med ppiller, och ännu fler bilverkningar. Så har du hittat en sort som passar dej, så tycker jag att du ska hålla hårt i dom :D

Kul att du får börja med roa! Eller kul och kul... Men du förstår nog vad jag menar :) Skönt kanske är ett bättre ord. Det är en mirakelkur! Jag skulle absolut inte tveka att göra om hela proceduren om det skulle behövas. Biverkningar, javisst. Men nu är det snart ett halvår sen jag slutade med kuren, och kroppen är helt normal igen. Minus finnar. Det var SÅ värt att vara torr i huden ett par månader för att sen kunna få må såhär bra! LYCKA TILL!
None None



2013-01-19 @ 03:00:48




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback